A múlt hétvégén ünnepelte a Bocskai Rádió, fennállásának 30. évfordulóját. Ez alkalomból egy különleges hétvégét szerveztünk, szombaton a John Carroll Egyetemnél volt az ünnepség, nagyon családias hangulatú volt, amelyen kb. 80-an vettek részt. A vasárnapi ünnepi adásunkba köszönetünket és tiszteletünket fejeztük ki az elmúlt évek műsorvezetőinek. A műsort teljes terjedelmében újra meg lehet hallgatni a weboldalunkon.

Az emlékműsor alatt és utána is nagyon sok biztatást és üzenetet kaptunk, méltatva a műsor összeszedettségét és változatosságát. Ezekből tallóztunk majd egy rövid beszélgetés kereteben elmondjuk a véleményünket.

A hangfelvétel meghallgatható a vasárnapi élő adás után!

Nagyon érdekes hallgatni a Bocskai Rádió történelmét! Szeretném megköszöni minden szerkesztő munkáját, amit az éveken át tettek! Nagyon büszke lehet az egész észak kelet Ohio-i Magyarság. Köszönöm nektek hogy behoztatok a “21 század”-ba a Bocskai Rádiót!
Franciska Király

 

Kedves “Bocskaisok”!

Őszínte szívből gratulálok a jubileumi adáshoz, nagyon gondosan felépített színvonalas műsor kerekedett ki belőle. De hogy emögött milyen alapos háttérmunka van, arról a hallgatóságnak csak sejtései lehetnek, nekem viszont az egykori tapaztalataim alapján elég határozott képem van.
Örülök, hogy ilyen hozzáértő és odaadó fiatalok kezébe került az emigráció rádiója. A “sima” évközi vasárnapok adásait is élmény hallgatni a könnyedsége, az újszerűsége és a sokszínűsége révén.
Külön köszönet azért, hogy a jubileumi műsor hanganyaga felkerült a honlapra, hiszen ez sokaknak kedves emlék, így lehetőség van többször is meghallgatni, “nosztalgiázni” rajta.
További lelkes munkátokra Isten áldását kérem:

Szombathelyi Mária (Marcsi)

Szeretettel küldöm a stábnak a következő Szívküldiben Koncz Zsuzsa egyik számát: Keresem a szót, keresem a hangot

SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.