„Nagy megtiszteltetés ért a napokban, ugyanis Orbán Viktor miniszterelnök úr felkért, hogy vállaljam el a kormányzati kommunikációért felelős államtitkárság vezetését, egyúttal pedig a kormányszóvivői feladatok ellátását is” – jelentette be Vitályos Eszter a csütörtök esti Facebook-bejegyzésében.

A Fidesz országgyűlési képviselője, egyben Csák János kulturális és innovációs miniszter helyettese a kormányfő felkérését elfogadta, ami azt is jelenti, hogy miniszterhelyettesi megbízatása véget ért a Kulturális és Innovációs Minisztériumban.

„A parlamenti államtitkárság élére Zsigó Róbert érkezik, akinek sok sikert, erőt és kitartást kívánok!” – írta, egyben megköszönte kollégáinak a tárcánál végzett közös munkát.

Azt is megjegyezte, hogy kormányszóvivőként is marad Pilis–Dunakanyar országgyűlési képviselője.

A Jóisten mindannyiunk felett, Magyarország mindenek előtt!

Vitályos Eszter 2014 és 2018 között a Miniszterelnökség európai uniós fejlesztésekért felelős államtitkára volt, majd az Emberi Erőforrások Minisztériumában folytatta a munkát ugyanebben a pozícióban. A parlamentbe 2021-ben került be L. Simon László helyére.

ReklámTas J Nadas, Esq

A 2022-es országgyűlési választáson egyéni mandátumot szerzett a szentendrei választókerületben. A kormánypárti politikus a főpolgármester-jelöltként induló Szentkirályi Alexandrát váltja a kormányszóvivői poszton.

(Magyar Nemzet)

Borítókép: Illusztráció. Fotó:

SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.