Idén szeptemberben hetedik alkalommal találkoztak az Amerikai Magyar Iskolák Tanítói. A konferencia a továbbképzést és kapcsolatteremtést tűzte ki céljául, amelyet évről évre növekvő érdeklődés mellett rendeznek meg. Idén is Magyarország New York-i Főkonzulátusa nyitotta meg kapuit az észak-amerikai kontinens magyar iskoláinak pedagógusai, tanárai előtt, akik közel 100-an vettek részt a Magyarországról érkező szakképzett oktatók előadásain és a műhely-gyakorlatokon.

A Bocskai Rádió munkatársa, Molnár Zsolt az konferencia szervezőivel és előadóival készített interjúkat.

2019-es AMIT konferencia összefoglalója

Idén szeptemberben hetedik alkalommal találkoztak az Amerikai Magyar Iskolák Tanítói. A konferencia a továbbképzést és kapcsolatteremtést tűzte ki céljául, amelyet évről évre növekvő érdeklődés mellett rendeznek meg. Idén is Magyarország New York-i Főkonzulátusa nyitotta meg kapuit az észak-amerikai kontinens magyar iskoláinak pedagógusai, tanárai előtt, akik közel 100-an vettek részt a Magyarországról érkező szakképzett oktatók előadásain és a műhelygyakorlatokon.A Bocskai Rádió munkatársa, Molnar Zsolt az konferencia szervezőivel és előadóival készített interjúkat.

Posted by Bocskai Rádió the Voice of Hungary at WJCU on Saturday, November 2, 2019

(A videó felvétel megnézhető itt a weboldalunkon is a vasárnapi élőadás után.)

 

Avatar
2012 nyarától technikai segítője a Bocskai Rádiónak, ahol 2013 márciusától adminisztratív és technikai vezetője is. Felállította és üzemelteti a Bocskai Rádió honlapját, ami jelenleg a leglátogatottabb a clevelandi magyar honlapok közül. A rádió hallgatóinak hetente internetes hírlevelet küld ki aktuális hírekkel és információkkal.

SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.