ÜNNEPELJÜK EGYÜTT A NEMZETI ÖSSZETARTOZÁS NAPJÁT FEKETE IBOLYA: ANYÁM ÉS MÁS FUTÓBOLONDOK A CSALÁDBAN CÍMŰ FILMJÉVEL!

Magyarország Chicagói Főkonzulátusa és a Bocskai Filmklub a Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából örömmel tudatja, hogy

Fekete Ibolya: Anyám és más futóbolondok című alkotása, a Magyar Nemzeti Filmintézet és a Külgazdasági és Külügyminisztérium felajánlásával a kialakult járványügyi helyzethez alkalmazkodva díjtalanul hozzáférhető 2020. június 3. és 7. között.

Tas J Nadas, Esq

A film megtekintéséhez, kérjük az alábbi kérdőívet kitölteni, ezt követően e-mailben elküldjük a digitális hozzáférést a filmhez.

Anyám és más futóbolondok a családból

(2015, játékfilm, digitális, színes, 113 perc)
koprodukciós országok: Németország, Bulgária
családi film

Négygenerációs történet, amely az 1900-as évek legelejétől a 2000-es évek elejéig követi végig a szereplők sorsát. A főhősnő, Anya kilencven négy évet él és huszonhétszer költözik életében. A viharos természetű és példás veszélyérzettel megáldott nő végigvonszolja a férjét meg a lányát a fél országon, valahányszor veszélyt szimatol. Márpedig veszély mindig van: a 20. század viszontagságos eseményei elől rendre tovább kell állniuk. Át kell vészelni két világháborút, 1956-ot és még sok minden mást. De mindez nem rontja a kedvüket, mindegy, hová veti őket a sors, a Partiumtól Budapesten át az Isten háta mögé. Hurcolkodnak át az életen, egymásnak vetett háttal, önfeledten.

1 COMMENT

SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.