Antony Blinken amerikai külügyminiszter szombaton borzalmas bűncselekménynek nevezte a terrortámadást, és kormánya őszinte részvétét tolmácsolta a halálos áldozatok családjainak és szeretteiknek, valamint minden érintettnek.

Elítéljük a terrorizmus minden formáját, és szolidárisak vagyunk a szörnyű esemény halálos áldozatait gyászoló Oroszország népével – jelentette ki Blinken. A támadás elkövetéséért, amelynek 133 halálos áldozata van, az Iszlám Állam (ISIS) terrorszervezet vállalta a felelősséget. Az elkövetők válogatás nélkül lőttek a péntek esti koncert közönségére a Moszkva külvárosának tekinthető Krasznogorszkban lévő Crocus City Hall kulturális központ épületében.

(Pesti Srácok / MTI)

ReklámTas J Nadas, Esq

Borítókép: Kairó, 2024. március 21. Antony Blinken amerikai külügyminiszter az egyiptomi hivatali partnerével, Számeh Sukrival közösen tartott sajtóértekezleten Kairóban 2024. március 21-én. Fotó: MTI/AP/Reuters pool/Evelyn Hockstein

SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.