Ritka az az est, mikor két különböző média képviselője, egymással készítenek interjút. Erre lettek figyelmesek a washington dc-i nagykövetségen, mikor látták Molnár Zsolt kollégánkat a kamerák előtt Járai Judittal a Magyar Távirati Iroda, Magyar TV és Rádió (MTVA) amerikai képviselőjével beszélgetni.

Célunk az volt, hogy bemutassuk önöknek Járai Juditot, akinek írásait nem csak a Bocskai Rádió, hanem Magyarország minden  hírportálja napirenden átvesz.

Járai Judit főleg az amerikai bel- és külpolitikai hírekről ír jelentéseket és elemzéseket, de írásaiból nem marad el jelentés a kultúráról, avagy nagy szeretettel ír az amerikai-magyar közösségben történő jelesebb eseményekről is.

Ezúttal szeretnénk megköszönni munkáját és a MTVA-nak is azt, hogy felhasználhatjuk ezen írásokat mi is, ezáltal is gazdagabb, pontosabb és tárgyilagosabb műsorokat tudunk szerkeszteni önöknek.

A videó megtekinthető a vasárnapi rádióadásunk után.

Avatar
2012 nyarától technikai segítője a Bocskai Rádiónak, ahol 2013 márciusától adminisztratív és technikai vezetője is. Felállította és üzemelteti a Bocskai Rádió honlapját, ami jelenleg a leglátogatottabb a clevelandi magyar honlapok közül. A rádió hallgatóinak hetente internetes hírlevelet küld ki aktuális hírekkel és információkkal.

SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.