Ritka az az est, mikor két különböző média képviselője, egymással készítenek interjút. Erre lettek figyelmesek a washington dc-i nagykövetségen, mikor látták Molnár Zsolt kollégánkat a kamerák előtt Járai Judittal a Magyar Távirati Iroda, Magyar TV és Rádió (MTVA) amerikai képviselőjével beszélgetni.

Célunk az volt, hogy bemutassuk önöknek Járai Juditot, akinek írásait nem csak a Bocskai Rádió, hanem Magyarország minden  hírportálja napirenden átvesz.

Járai Judit főleg az amerikai bel- és külpolitikai hírekről ír jelentéseket és elemzéseket, de írásaiból nem marad el jelentés a kultúráról, avagy nagy szeretettel ír az amerikai-magyar közösségben történő jelesebb eseményekről is.

Közérdekű hirdetés

Ezúttal szeretnénk megköszönni munkáját és a MTVA-nak is azt, hogy felhasználhatjuk ezen írásokat mi is, ezáltal is gazdagabb, pontosabb és tárgyilagosabb műsorokat tudunk szerkeszteni önöknek.

Ritka az az est, mikor két különböző média képviselője egymással készítenek interjút. Erre lettek figyelmesek a…

Posted by Bocskai Rádió the Voice of Hungary at WJCU on Sunday, October 29, 2017

A videó megtekinthető a vasárnapi rádióadásunk után.

2012 nyarától technikai segítője a Bocskai Rádiónak, ahol 2013 márciusától adminisztratív és technikai vezetője is. Felállította és üzemelteti a Bocskai Rádió honlapját, ami jelenleg a leglátogatottabb a clevelandi magyar honlapok közül. A rádió hallgatóinak hetente internetes hírlevelet küld ki aktuális hírekkel és információkkal.

SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.