Újabb helyszín, újabb KCSP-s áldozat! Ezúttal Washington, DC. és Lovassy Zoltán került kameránk  és kérdéseink kereszttüzébe. 

És állta a sarat! Pozitív hozzáállása, jókedve, emberszeretete egy pillanatra sem hagyott alább. Közben nagyon sokat megtudtunk arról, mi motivál egy éppen csak egyetemet végzett fiatalt hasonló szolgálatra, hogy alkalmazkodik, és mit  észlel az őt körülvevő új világból.

KCSP interjú-sorozatunk legújabb összeállítása következik.

Bemutatjuk Lovassy Zoltán KCSP-ösztöndíjast

Újabb helyszín, újabb KCSP-s "áldozat"! Ezúttal Washington és Lovassy Zoltán került kameránk és kérdéseink kereszttüzébe. És állta a sarat! Pozitív hozzáállása, jókedve, emberszeretete egy pillanatra sem hagyott alább. Közben nagyon sokat megtudtunk arról, mi motivál egy frissen végzett fiatalt hasonló szolgálatra, hogy alkalmazkodik, és mit észlel az őt körülvevő új világból.

Posted by Bocskai Rádió the Voice of Hungary at WJCU on Friday, December 27, 2019

(A videó felvétel megnézhető itt a weboldalunkon is a vasárnapi élőadás után.)

Szabó Éva
Észrevétlenül vált életcélommá igaz-magyar közösségek felkutatása, megismerése, majd bemutatása. Erdélybe születve, életem első tizennyolc évét kisebbségi magyarként élve kaptam útravalót a nehéz feladathoz. A nagy székely-magyar vándor, Kőrösi Csoma Sándor fogta a kezem ezen az úton, hiszen neve mindegyre figyelmeztetésül bukkant fel életemben. Az elmúlt tizenegy évem a szórványmagyarságban, illetve diaszpórában élő magyar közösségek segítésével, hétköznapjainak, hitéletének bemutatásával telt. Tettem ezt televíziós szerkesztő-műsorvezetőként és ezt szándékozom folytatni a clevelandi Bocskai Rádiónál is a Kőrösi Csoma Sándor Program ösztöndíjasaként.

SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.