Diane Helbig és Bántó Borbála

“Az átlaga vagy annak az öt embernek, akivel a legtöbb időt töltöd!”

Jim Rome, elismert talk show műsorvezetőt idézte az  újonnan alapított Ohiói Magyar Kereskedelmi Kamara elnöke, Bántó Borbála a Bocskai Rádió műsorában.

A tagságon alapuló szervezet célja a tagok összefogása, a közöttük levő információáramlás megkönnyítése, nem utolsó sorban egy olyan baráti közeg kialakítása, amely segíti egymást.

A Kamara egyúttal nyitott a helyi nonprofit szervezetek, egyházi szervezetek havi rendszerességű eseményei felé is.

Közérdekű hirdetés

A Betlehen Gábor Alap támogatásával létrejött szervezet első nyilvános eseményére, amelyre regisztrálni kell, szeptember 26-án, csütörtökön este, 6.00-8.00 között kerül sor a Balaton étteremben. 

További részletekről az interjút meghallgatva értesülhetnek.

 

Észrevétlenül vált életcélommá igaz-magyar közösségek felkutatása, megismerése, majd bemutatása. Erdélybe születve, életem első tizennyolc évét kisebbségi magyarként élve kaptam útravalót a nehéz feladathoz. A nagy székely-magyar vándor, Kőrösi Csoma Sándor fogta a kezem ezen az úton, hiszen neve mindegyre figyelmeztetésül bukkant fel életemben. Az elmúlt tizenegy évem a szórványmagyarságban, illetve diaszpórában élő magyar közösségek segítésével, hétköznapjainak, hitéletének bemutatásával telt. Tettem ezt televíziós szerkesztő-műsorvezetőként és ezt szándékozom folytatni a clevelandi Bocskai Rádiónál is a Kőrösi Csoma Sándor Program ösztöndíjasaként.

SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.