Alig néhány hete állt forgalomba, pénteken már egy bemutatóútra is elindult Varsóból Budapestre a Boeing 787-es Dreamliner, fedélzetén 252 utassal. A Híradó stábja is a korszerű gépen utazott, amellyel hamarosan átszállás nélkül juthatunk el Budapestről New Yorkba és Chicagóba is.

A világ egyik legkorszerűbb repülőgépe sokkal tágasabb és modernebb, mint korábbi változatai voltak. Ráadásul kevesebbet is fogyaszt, ennek köszönhetően pedig megszakítás nélkül akár több mint 15 ezer kilométert tud repülni.

Az M1 stábja a Boeing 787-es Dreamliner fedélzetén utazott; Varsóból tartott Budapestre. Most még csak néhány órát fog hazánkban tölteni ez a repülőgép, hamarosan viszont ezzel utazhatunk átszállás nélkül Budapestről az Amerikai Egyesült Államokba.

Az utasok közül a legtöbben most először repültek ilyen géppel. ”Csodálatos ez a repülőgép, sokkal komfortosabban érezzük rajta magunkat” – mondta a Híradó stábjának a repülőn utazó egyik lengyel lány.

Az óriásgép délelőtt landolt Budapesten: hagyományos vízsugaras köszöntéssel fogadták Ferihegyen. A repülőgép iránt hatalmas volt a médiaérdeklődés: több tucatnyi fotós és operatőr várta az érkezést.

Forrás: hirado.hu

SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.