Orbán Viktor nem szereti az egyhangúságot, ritkán látni, hogy ugyanazt a maszkot viselné – írja a Blikk.hu. A miniszterelnök a maszkviselés fontossága kapcsán nyilatkozott a portálnak. Mint elmondta, megérti azokat, akik panaszkodnak a maszkviselési kötelezettség miatt, ugyanakkor hangsúlyozta, ő is hordja, mert “most hordani kell”. Orbán Viktor azt is elárulta, honnan szerezte legújabb, Coolest Hungarian feliratú maszkját.

Nem vagyok nagy maszkrajongó. Ha meghúzom, lecsúszik, ha kiengedem, leesik az arcomról. Arról már nem is beszélve, hogy levegőt nehezen, hőgutát viszont annál könnyebben kap benne az ember

– nyilatkozta a Blikknek Orbán Viktor, aki ugyanakkor nyomatékosította: ennek ellenére hordja, mert hordani kell. A miniszterelnök a portálnak elmondta: több maszkot is tart magánál, a különlegesebbeket gyermekeitől, kollégáitól, barátaitól kapja.

Ezeket szívesebben hordom, mert tulajdonképpen miattuk, a szeretteink miatt fontos, hogy ezeket a szabályokat most betartsuk

– fogalmazott. A miniszterelnök azt is elárulta: nagy visszhangot kiváltó, Coolest Hungarian feliratú maszkját amerikai magyaroktól kapta ajándékba.

(Pesti Srácok)

SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.