Újabb információkat osztott meg jövőjéről Dárdai Pál. A Hertha BSC magyar edzője viheti a szezon hátralévő öt meccsét, de a jövő évi felkészülést már nem ő irányítja, és a szezon kezdetén sem ő ül a kispadon.

Azt egyelőre nem tudni, Dárdai Pált ki váltja a vezetőedzői poszton, ő pedig már többször nyilatkozott a jövőbeli terveiről. Most az Index írta meg a Bild alapján, hogy Magyarországra jön a sportember.

“Októberig a Balatonon leszek, nagyon jól érzem ott magam, fel tudok töltődni. Egy csónakban fogom várni a vízen a Bundesliga nyitányát, ott fogom hallgatni egy kis tévén a bajnokság szignálját, nem Berlinben. Hasznosan fogom eltölteni a felszabaduló időt, mert ez a négy és fél év azért nyomot hagyott rajtam.

Novembertől pedig továbbképzem magam, mert mindig érdekeltek a sporttudományok, és az egyetem, ezért ott lesz a helyem.

Erre nem volt időm, most bepótolom.” Tervei szerint tanulmányútra is megy, de azt még nem tudja, egy vagy két nagy klubot látogat-e meg. 2020 nyarán pedig kíváncsian várja, milyen feladatot talál neki a klubja.

Vasárnap este az öt vereség után szeretné lezárni a negatív szériát a Hannover ellen, a célja a tizedik hely elérése.

Nyitókép: MTI/EPA/Friedemann Vogel
Forrás: infostart.hu

SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.