Határok nélkül ünnepli az anyák napját az amerikai magyarok kedvelt rádiója.
A Bocskai Rádió online televíziós stúdiójából jelentkezik be Szabó Éva, vasárnap délután két órakor és beszélget erdélyi, szlovákiai gyermekekkel az édesanyákról. A clevelandi Nebulo Magyar Iskola diákjai zenés, verses összeállítással készülnek és várják az édesanyákat, nagymamákat a képernyők és a rádiókészülékek elé.

Kövessék élőben a Bocskai Rádió műsorát vasárnap du. 2 és 5 óra között itt ezen az oldalon. (Magyar idő este 8 és 11 óra között).

 

Közérdekű hirdetés

Észrevétlenül vált életcélommá igaz-magyar közösségek felkutatása, megismerése, majd bemutatása. Erdélybe születve, életem első tizennyolc évét kisebbségi magyarként élve kaptam útravalót a nehéz feladathoz. A nagy székely-magyar vándor, Kőrösi Csoma Sándor fogta a kezem ezen az úton, hiszen neve mindegyre figyelmeztetésül bukkant fel életemben. Az elmúlt tizenegy évem a szórványmagyarságban, illetve diaszpórában élő magyar közösségek segítésével, hétköznapjainak, hitéletének bemutatásával telt. Tettem ezt televíziós szerkesztő-műsorvezetőként és ezt szándékozom folytatni a clevelandi Bocskai Rádiónál is a Kőrösi Csoma Sándor Program ösztöndíjasaként.

SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.