Hazatértek Magyarországra a Kőrösi Csoma Sándor program ösztöndíjasai a világ minden tájáról. Hat hónap alatt rengeteg információt, tapasztalatot gyűjtöttek, nagyon sok emigrációban élő magyar emberrel megismerkedtek. Megismerhették a különböző országokban élő magyar közösségek mindennapjait, betekintést nyerhettek a magyar diaszpóra problémáiba. Ötleteikkel, felkészültségükkel  a tartózkodásuk teljes ideje alatt azon munkálkodtak, hogy pozitívan  hozzájáruljanak a kihelyezett városban élő magyar közösségek életéhez.

Clevelandbe ilyen volt Bodor Mihály, aki a hat hónap letelte után újra Budapesten éli mindennapjait. Itt tartózkodása ideje alatt többször járt a clevelandi  Bocskai Rádió stúdiójába, beszámolni élményeiről. Telefonon elértük őt Budapesten, ahol a KCSP s ösztöndíjasok kötelező beszámoló-kiértékelő gyűlésén van túl. Erről beszélgettünk vele vasárnap.

misi03
Bodor Mihály beszámolóját tartja a Kőrösi Csoma Sándor Program záró konferenciáján

 

SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.