December 4-én és 5-én az Magyarország amerikai tiszteletbeli nagyköveteinek konferenciájára került sor Washington DC-ben. Első nap a Szapáry György nagykövet rezidenciáján egy fogadás és egy vacsora keretében lehetőségük volt a tiszteletbeli konzuloknak, hogy egymással megismerkedjenek és tapasztalataikat megosztva tartalmas időt eltöltsenek.

Másnap, pénteken a nagykövetség egyik konferencia termében elkezdődtek a munka beszámoló és szakmai gyűlésszakaszok. A Konferencia után Kumin Ferencet Magyarország New York-i Főkonzulátusának főkonzulját és Smith Lacey Annát a Washington-i nagykövetség politikai attaséját, egy interjú keretében arra kértem, hogy foglalják össze a konferencia fontosabb elemeit.

DSC_3964
Magyarország amerikai tiszteletbeli nagykövetei a konferencia szervezőivel (balról a harmadik Smith Lacey Anna, politikai attasé és jobbról a harmadik Kumin Ferenc New York-i Főkonzul)

 

További képek a Bocskai Rádió Facebook oldalán találhatók.

Avatar
2012 nyarától technikai segítője a Bocskai Rádiónak, ahol 2013 márciusától adminisztratív és technikai vezetője is. Felállította és üzemelteti a Bocskai Rádió honlapját, ami jelenleg a leglátogatottabb a clevelandi magyar honlapok közül. A rádió hallgatóinak hetente internetes hírlevelet küld ki aktuális hírekkel és információkkal.

SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.