Radiothon 2021

A Radiothon néven ismert, évi adománygyűjtés a John Carroll Egyetemet támogatja, hogy fenntartsa és zökkenőmentesen működtesse a WJCU 88.7 FM rádió állomását, amelynek már 37 éve része a Bocskai Rádió is. Mint tudják, az egyetem a Bocskai Rádiónak bérmentesen ad műsoridőt, de évente egyszer kérik, hogy hallgatók lehetőségükhöz mérten adományokkal támogassák ezt a rádióállomást.

The Immortal Hun and his Scythian Blade (A halhatatlan hun és az ő szkíta pengéje) címmel jelent meg Farkas Tibor kalandregénye, amelyben Steve Buday, magyar származású amerikai CIA-kém, egyben értékes történelmi szablyák megszállott gyűjtője, a CIA küldetésében Magyarországra érkezik. Célja, hogy a világháború végén a menekülő németek által a Tiszába vesztett urániumot megtalálja, amely a mai világ közép-keleti terroristáinak is jól jönne. Ebből nagy bonyodalmak, életveszélyes helyzetek és ádáz harcok keletkeznek, amelyek résztvevői csak részben érik el céljukat. A véletlenek során Steve megismeri az ország vezető Attila-kutatóját, a nagyon csinos professzort, Vértes Ildikót, aki éppen a Tisza partján végez ásatásokat, keresve a máig fel nem fedezett királyi sírhelyet.

A könyv megrendelhető az Amazonon: https://www.amazon.com/dp/1535614773

SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.