2019. január 12-én, szombaton délután 15.15-től (clevelandi idő szerint de. 9.15-től) kerül sor a Magyar Televízió M5 csatornáján a Hazajáró című honismereti, turisztikai magazin Észak-Amerikában forgatott első epizódjának bemutatására, amelyet az elmúlt év augusztusától több héten át forgattak az Egyesült Államok és Kanada különböző városaiban. A Magyar álmok Amerikában címet viselő sorozat első részét január 13-án, vasárnap este, 19.20-tól (clevelandi idő szerint du. 1.15-től) megismétlik a Duna World csatornán, majd a következő részekkel folytatódik a sorozat.

AMERIKA – OHIO 1.

AMERIKA – OHIO 1. – Magyar álmok Amerikában2019.01.12. 15:15 M5Ismétlés:2019.01.13. 19:20 Duna World

Posted by Hazajáró on Thursday, January 10, 2019

A Hazajáró észak-amerikai diszpórát bemutató turnéja a clevelandi Bocskai Rádió meghívásának és közreműködésének köszönhetően valósult meg, amire büszkék vagyunk. És természetesen kíváncsiak, hogy mit látott, s mit mutat meg a stáb az itteni magyar közösség életéből. Kísérjék figyelemmel önök is a Hazajáró műsorait, s ráhangolódásként olvassák el beszámolónkat, illetve tekintsék meg a turné kapcsán a stábtagokkal készült riportunkat.

Interjú a Hazajárókkal az amerikai turnéjuk kapcsán

A Prima Primissima- és Magyar Örökség-díjas magazin stábja először járt a tengerentúli magyar diaszpóra közösségeiben, ahonnan rengeteg élménnyel és több adásnyi forgatott anyaggal tértek haza. A Hazajáró csapata a legnagyobb amerikai magyar közösség, az Ohio állambeli Clevelandben működő Bocskai Rádió meghívására érkezett az Egyesült Államokba és Kanadába, hogy népszerűsítve filmes sorozatát, erősítse a nemzet összetartozását.Vonatkozó cikkünk: https://www.bocskairadio.org/interju-a-hazajarokkal-az-amerikai-turnejuk-kapcsan/

Posted by Bocskai Rádió the Voice of Hungary at WJCU on Sunday, September 23, 2018

Avatar
A Bocskai Rádió Kőrösi Csoma Sándor Program ösztöndíjasa 2018/19-ben. Rádiós és újságírói tapasztalataival 9 hónapig segítette munkánkat. Színvonalas eseménybeszámolóival, interjúival, esszéivel gazdagította írott és rádiós anyagainkat. Részt vett a Cserkész Rádió és TV szerkesztésében, a Duna TV számára készített riportok készítésében, valamint Diaszpóra hírek és Clevelandi emlékek témában saját rovatokat indított. Ötletéből született meg az 56-os karácsonyi emlékek háromrészes filmes riport. Színházi és dramaturgi tapasztalataival hozzájárult a nemzeti ünnepek méltó clevelandi megünnepléséhez az október 23-i és március 15-i műsorok összeállításával. A Bocskai Filmklub első évadának szakmai szervezője volt.

SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.