asztaliteniszLovas Petra és Ambrus Krisztina duója, valamint Nagyváradi Mercédesz egy luxemburgi pingpongossal, Fazekas Péter pedig egy fehérorosz játékossal az oldalán megnyerte selejtezőcsoportját párosban, így feljutott a 32-es főtáblára a Bécs melletti Schwechatban zajló asztalitenisz Európa-bajnokságon.

A viadal honlapja szerint mindhárom kettős győzött utolsó, csütörtöki mérkőzésén.

A Kosiba Dániel, Jakab János és a Lakatos Tamás, Szudi Ádám duónak, valamint egy szlovén versenyzőtárssal szereplő Pattantyús Ádámnak ugyanakkor nem sikerült a feljutás, ezek az egységek egyformán másodikként zártak csoportjukban, és a sorsolás sem kedvezett nekik. Biztosan csak a csoportelsőséggel lehetett a főtáblára kerülni, a másodikak közül pedig egy, úgynevezett szerencsés vesztes is a 32 közé került.

Póta Georgina és Pergel Szandra, valamint Madarász Dóra és a holland Britt Eerland duója alanyi jogon a főtáblán kapott helyet, az elitmezőny küzdelmei pénteken délelőtt rajtolnak. Egyesben még zajlanak a selejtezők.

Forrás: sportgeza.hu

SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.