Aki most a Jobbik vezérkarban van, az cinkos egy egyértelműen magyarellenes, nemzetellenes politikában, amely az ellenséget tünteti fel szövetségesnek, és a magyar érdekeket képviselő kormányt pedig ellenségnek – nyilatkozta az EchoTV Napi aktuális című műsorában Borbély Zsolt Attila, a néhai nemzeti párt nemzetpolitikai kabinetjének egykori vezetője.

A Jobbik a saját, jól felépített imázsát veri szét – nyilatkozta a műsorban Borbély Zsolt Attila politológus, a párt nemzetpolitikai kabinetjének egykori vezetője. Úgy vélte, a Jobbik politikája azt sugallja, hogy Orbán Viktor nagyobb veszélyt jelent a magyarok biztonságára, mint Soros György.

Holott Orbán Viktor ellenáll a migráns politikának, aki az európai fehér-keresztény kultúra legfőbb védelmezője, míg Soros, aki ennek az egész migránsválságban, iszlám betolakodásban és invázióban világosan jelen lévő motor. Aki most a Jobbik vezérkarban van, az cinkos egy egyértelműen magyarellenes, nemzetellenes politikában, amely az ellenséget tünteti fel szövetségesnek, és a magyar érdekeket képviselő kormányt pedig ellenségnek

– fogalmazott Borbély Zsolt Attila. A politológus elárulta, lassan már a baloldali elemzők is egyetértenek abban, hogy jobb-bal megosztottság a múlté, melynek a helyét a globalista-lokalista ellentétpár veszi át. A globális háttérhatalom szándéka, hogy Európát tönkretegye, mint keresztény értékeken álló entitást. Hozzátette:

Ebben a kérdésben nem odaállni az ország miniszterelnöke mögé, aki az ellenállás vezető alakja Európában, az nem csak a magyarság, de az európai gondolkodásmód elárulását is jelenti.

A műsorban elhangzott, hogy a legújabb felmérések szerint a Jobbik számára kudarcot hozott a 2017-es év, a párt támogatottsága többéves mélypontra süllyedt. Bár a fölényesen vezető Fidesz-KDNP után a párt még őrzi a második helyét, a töredezett baloldal tábora már nagyobb, mint a Jobbiké, a DK pedig megelőzte a válságban lévő MSZP-t. A teljes interjút IDE kattintva érhetik el.

„NETTÓ NEMZETÁRULÁS”

A Jobbik nemzetpolitikai kabinetjének egykori vezetője nem először fogalmaz meg markáns kritikát egykori pártjáról. Egy tavaly áprilisi Facebook-bejegyzésében Borbély „nettó nemzetárulásnak” nevezte, hogy a Jobbik Soros mellé állt migrációügyben. Akkor úgy fogalmazott:

Szégyelljék magukat azok, akik pénzért vagy számításból, elárulták a nemzeti ügyet, akik egy gyékényen árulnak a globális háttérhatalom helyi erőivel, akik méltatlanokká váltak arra, hogy tovább vigyék a Pongrátz Gergelytől kapott zászlót, akik elvették Jobbik lelkét, akiknek semmi más nem maradt a horizontjukon, mint a hatalom megszerzésének hiú ábrándja. Ezekre bízni az ország és a nemzet jövőjét? Soha!

A politológus egyébként Polbeat című műsorunknak is vendége volt tavaly májusban: azt a műsort ITT tekinthetik meg.

Forrás: EchoTV

1 COMMENT

  1. A Bocskai Rádió bejegyzésein keresztül, úgymint az annak megfelelő rádió programokon keresztül egy folyamatos képet kapunk a kormánypárti magyar politikáról, Orbán Viktor országlásáról, ami egy kiváló forrás arra, hogy az olvasót és műsor hallgatót reménységgel, büszkeséggel és a szebb jövőben való hit megtartásával töltse el.
    Bármennyire én is azok közé tartozom, akik szívesen hallok csak olyat aminek örülni tudok, a rohamosan közeledő magyarországi választások, és annak politikai összetétele, a jelentős ellenpártok állásfoglalásai, a politikai erők felmérése az elkövetekező hetekben nagy fontossággal bírnak és mi, a hallgatóság. az olvasók hálásan megkösznnénk, ha ezekről tárgyilagos “fair and balanced” tudósítást is kaphatnánk ebben a médiában, ahogyan a választáskohoz közeledik az idő. Evvel nagy szolgálatot tennének a Bocskai Rádió munkatársai.
    További nagyrabecsüléssel, Szappanos istván

SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.