Bódi Sylvi után ByeAlex is kifejtette a nem túl pozitív véleményét a karácsonyról.

“Óriási közhely az, hogy a Karácsonynak a szeretetről kellene szólnia, és nem a vásárlásról; pedig ez az igazság. Te is tudod, meg én is tudom, és anyukám is tudja; de közben a legtöbb ember várja az ajándékokat. Én nem! Minden évben kérem a rokonokat, barátokat, családtagokat, barátnőket, hogy NE vegyenek nekem semmit! Nekem nincsen szükségem semmire, az anyagi javakért pedig megdolgozom majd én magam” – írta Facebookján ByeAlex, aki úgy érzi, ami valóban szükséges az belülről fakad.
ByeAlex
“Azt látom, hogy az emberek frusztráltak, és kényszerből vásárolnak, mert nem akarnak megszégyenülni. Nem akarnak megszégyenülni a család, a gyerekek, a barátok, a kollégák, vagy a szomszéd előtt, akinek lehet kicsivel több a pénze. És akkor arra gondolok, hogy a Karácsony a szégyenérzet előmozdítója volna? De hát, ennek nem szabadna így lennie. Tudjátok én minek örülök ilyenkor a leginkább? Hogy hazamehetek anyámékhoz, és ehetek velük egy húslevest, meghallgathatom apám vélekedését a világról, és ezen bosszanthatom magam, hogy nem értek egyet az öreggel. De az öreg akkor is itt van velem, így ötvenkét év után is.A Karácsony számomra arról szól, hogy egy jót beszélgetek hosszasan a szüleimmel. Hogy az ünnepek előtt és alatt, megiszom egy-egy pohár fehér bort a barátaimmal, és hogy kicsit gondolok másokra is, nem pedig csak a hajtásra, meg a melóra. A Karácsony nem aljasulhat le holmi Valentin nappá” – tette hozzá a zenész.
Avatar
2012 nyarától technikai segítője a Bocskai Rádiónak, ahol 2013 márciusától adminisztratív és technikai vezetője is. Felállította és üzemelteti a Bocskai Rádió honlapját, ami jelenleg a leglátogatottabb a clevelandi magyar honlapok közül. A rádió hallgatóinak hetente internetes hírlevelet küld ki aktuális hírekkel és információkkal.

SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.