Az ökölvívás élő legendája Magyarországon tartózkodik.

Orbán Viktor fogadta a New School Promotion ökölvívógáláján vendégeskedő, négyszeres nehézsúlyú ökölvívólegendát, Evander Holyfieldet. A kormányfő közösségi oldalán közzétett képein az is látszik, hogy Orbán Viktor és Evander Holyfield a karmelita kolostorból is megcsodálta a fővárosi panorámát.

Holyfield Magyarországon

Evander Holyfield lesz a sztárvendég a New School Promotion ökölvívógáláján május 24-én, amelyet a Vasas Jégcentrumban rendeznek majd meg. A gála főmérkőzésén Bacskai Balázs karrierje utolsó mérkőzésén a WBO nagyközépsúlyú Európa-bajnoki övét igyekszik megszerezni a dán Kim Poulsen ellen. Bacskai mellett Egedi Renátó és Kis Máté is WBO címért lép ringbe. Előbbi a WBO középsúlyú Európa-bajnoki övét, utóbbi pedig a szervezet nagyközépsúlyú globál címét gyűjtheti be dán, illetve bosnyák ellenféllel szemben.

ReklámTas J Nadas, Esq

Az eseményről a miniszterelnök a közösségi oldalán is közzétett egy videót:

(Magyar Nemzet)

Borítókép: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök fogadja Evander Holyfield korábbi cirkáló- és nehézsúlyú vitathatatlan világbajnok amerikai ökölvívót a karmelita kolostorban 2024. május 24-én. Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benkő Vivien Cher

SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.