Irán már megkezdte az Izrael elleni támadást.

A Mandiner szombaton beszámolt róla, hogy Joe Biden amerikai elnök arra számít, hogy Irán hamarosan megtámadja Izraelt. Úgy fogalmazott, hogy az offenzíva „előbb, mint később” fog bekövetkezni, de megjegyezte, hogy a titkos információkat nincs módjában megosztani. Hangsúlyozta azt is, hogy az Egyesült Államok elkötelezett Izrael védelme iránt.

Azóta kiderült, hogy Irán megkezdte az Izrael elleni támadást, több tucat drónt indítottak, amelyek órákon belül a megtámadott ország területén lehetnek.

ReklámTas J Nadas, Esq

Joe Biden a nemzetbiztonsági vezetőkkel találkozik a válságszobában

– közölte a Fehér Ház. A CNN közlése alapján Lloyd Austin védelmi miniszter, Antony Blinken külügyminiszter is ott van már a válságszobában.

(Mandiner)

Borítókép: Illusztráció. A Fehér Ház által közzétett képen Hillary Rodham Clinton külügyminiszter, Barack Obama elnök és Joe Biden alelnök, valamint a nemzetbiztonsági csapat tagjait informálják az Oszama bin Laden elleni küldetésről a Fehér Ház válságszobájában, 2011. május 1-jén, vasárnap Washingtonban.

1 COMMENT

SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.