Radiothon 2021

A Radiothon néven ismert, évi adománygyűjtés a John Carroll Egyetemet támogatja, hogy fenntartsa és zökkenőmentesen működtesse a WJCU 88.7 FM rádió állomását, amelynek már 37 éve része a Bocskai Rádió is. Mint tudják, az egyetem a Bocskai Rádiónak bérmentesen ad műsoridőt, de évente egyszer kérik, hogy hallgatók lehetőségükhöz mérten adományokkal támogassák ezt a rádióállomást.

Megérkeztek az új Kőrösi Csoma Sándor ösztöndíjasok, az idén 4  ösztöndíjas végez szolgálatot a clevelandi közösségben: egy az evangélikus egyháznál, egy a Bocskai Rádiónál, egy a cserkészeknél, és egy az Egyesült Magyar Egyleteknél. Ha valakinek volna kiadó szobája egyetemet végzett felelősségteljes fiatal ösztöndíjas számára 9 hónapra, kérjük jelezze a rádió e-mail címén: studio@bocskairadio.org Az ösztöndíjasok élő bemutatkozó műsora itt a Bocskai Rádióban, szeptember 22-én lesz 3 órától.

Avatar
2012 nyarától technikai segítője a Bocskai Rádiónak, ahol 2013 márciusától adminisztratív és technikai vezetője is. Felállította és üzemelteti a Bocskai Rádió honlapját, ami jelenleg a leglátogatottabb a clevelandi magyar honlapok közül. A rádió hallgatóinak hetente internetes hírlevelet küld ki aktuális hírekkel és információkkal.

SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.