A vizes világbajnokság záróünnepségén felszólalt Husszein el-Musszalam is. A Nemzetközi Úszószövetség (FINA) kuvaiti elnöke kijelentette, hogy a budapesti volt minden idők legjobb világbajnoksága.

Nagy szomorúság, hogy búcsút kell mondanunk, mert nagyszerű két és fél hetet tölthettük itt – mondta Husszein el-Musszalam a margitszigeti Hajós uszodában, az Olaszország–Spanyolország férfi vízilabdadöntő utáni záróünnepségen a Nemzeti Sport tudósítása alapján.

Sajnáljuk, hogy búcsút veszünk Budapesttől, mert a főváros és Magyarország tökéletes helyszín volt. A létesítmények csodálatosak voltak, és nagyon barátságos fogadtatásban részesültünk. Az itt töltött pillanatokra hosszú éveken keresztül emlékezni fogunk.

Szeretném megköszönni a magyar kormánynak, Budapestnek, a hatóságoknak, hogy ilyen rövid idő alatt meg tudták rendezni ezt az eseményt. Köszönjük, hogy megrendezték a valaha volt legjobb vizes világbajnokságot! Nagyszerű hír, hogy öt év múlva visszatérünk. Köszönjük a vendégszeretet és a kemény munkát. Köszönjük, Magyarország!

Közérdekű hirdetés

Borítókép: Husszein el-Musszalam köszönetet mondott (Fotó: MTI)

(Magyar Nemzet)

 

SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.