Nagyon fontos, hogy az RMDSZ jól szerepeljen az idei európai parlamenti, önkormányzati és parlamenti választásokon, és adott esetben újra a bukaresti kormányzat részese lehessen – jelentette ki Lázár János építési és közlekedési miniszter a Maszol.ro portálnak (a romániai Új Magyar Szó online kiadásának) nyilatkozva Kolozsváron.

A pénteken közzétett videóinterjúban rámutatott: Budapest nem szól bele abba, hogy miként határozza meg az erdélyi magyarság saját jövőjét, ez az ott élő magyarok dolga, csak segítségét ajánlja fel.

A magyaroknak látniuk kell, hogy helyettük mi nem szavazhatunk. Helyettük az RMDSZ-es politikusok sem szavazhatnak, mindenkinek egy szavazata van, tehát mindenkinek el kell menni, és le kell adnia a voksát, aki a saját nemzeti érdekeit védeni akarja

– fogalmazott a miniszter.

ReklámTas J Nadas, Esq

(Pesti Srácok / Maszol)

Borítókép: Illusztráció. Fotó: Budapest, 2023. szeptember 21. Lázár János építési és közlekedési miniszter beszédet mond a közlekedésügyet példamutatóan szolgáló szakembereknek odaítélt elismerések ünnepélyes átadásán a Pesti Vigadó dísztermében 2023. szeptember 21-én. MTI /Bruzák Noémi

SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.