Mindenféle komolyabb magyarázat nélkül cenzúrázta a Facebook az Alapjogokért Központ legújabb videóját – adta hírül az Origó. Mindössze annyit közölt a közösségi oldal a hirdetés feladójával, hogy gyűlöletbeszéd miatt törölte a videót.

Magáról a törölt videóról annyit lehet tudni az Origó pénteki cikke alapján, hogy abban Párkányi Eszter, az Alapjogokért Központ elemzője beszél arról: „​Lehet, hogy külföldön több pénzt lehet keresni, és ez jó dolog, de magyarként Magyarországon élni olyan értékkel bír, amit nem lehet pénzben kifejezni.”

Nem elég PC a „mindenhol jó, de legjobb otthon”?

A videó még bemutatja azt is, hogy mennyivel biztonságosabb Magyarország, mint több nyugat-európai állam, és éppen ezért arra biztatott mindenkit, hogy jöjjön vissza hazánkba. Szóba került az is, hogy a migráció miatt egyre nagyobb mértéket ölt az antiszemitizmus is. Az is kiderült a videóból, hogy bár a magyar fizetések még elmaradnak a nyugatiaktól, de folyamatos a fejlődés. A videót egyébként az Origó videomegosztóján, a Videán lehet megtekinteni, itt.

Közérdekű hirdetés

Az Origó szerint egy olyan videó a cenzúrázott, ami alapvetően arról szól, hogy „mindenhol jó, de legjobb otthon”, és mindenféle gyűlölködés és dehumanizálás nélkül bemutatja, hogy a tömeges migráció a nyugati társadalmak nemzeti identitására és a közbiztonságra milyen rossz hatással van, miközben a magyar gazdasági-társadalmi feltételek javulnak, ezért jöjjenek haza/inkább maradjanak itthon a fiatalok.

Szánthó: Újabb példa a liberális politikai álszentségre

A letiltás csak egy újabb példa a liberális politikai korrektség álszentségére és a semlegesség köntösébe bújtatott pártosságára – így reagált Szánthó Miklós az Origónak. Az Alapjogokért Központ vezetője szerint a hazafias, patrióta érzelmeket célzó kisvideót letiltják, miközben a sokakat felháborító, a kereszténységből gúnyt űző tartalmakat vagy a Pride-ról szóló homoszexuális propagandát nem.

„Facebook-alapelvek” állítólagosan neutrálisak, valójában ideológiailag nagyon is motiváltak: szerintük az a „világnézetileg semleges” tartalom, ami liberális – minden más „gyűlöletbeszéd” – tette hozzá.

Kíváncsian várjuk, mi lesz jövő héten, mert akkor egy „sokkal durvább”videóval jövünk ki, mely az abortuszpárti „pro-choice” mozgalom és a Planned Parenthood életellenes tevékenységére világít majd rá. Bízunk benne, hogy ez is kivívja majd a „toleráns” hazai és nemzetközi liberális véleményterroristák és cenzorok nagyfokú „megértését” – zárta szavat Szánthó Miklós.

Forrás: mandiner.hu

1 COMMENT

 1. Gyilkosságsorozatban, keresztényüldözésben és emberiség elleni bűncselekményekben is közvetetten részes Facebook!?
  A hírközlés nagy és felelősségteljes feladat. Ennek a feladatnak egyik lényeges és fontos területe a közösségi oldal, amelyen ilyen-olyan hírek, információk látnak napvilágot, a háborúktól Mari néni kutyasétáltatásáig. Persze minden közösségi oldal azért van, hogy az ott olvasókat és írókat nyilvántartsa, ellenőrizhesse. A Facebook sokkal tovább ment, és immár de facto bűnszövetkezetté, adathalásszá és gyilkosságok védelmezőjévé aljasodott. Arról már nem is érdemes beszélni, hogy sajátos ószövetségi mentalitásuknak megfelelően, visszaélve lehetőségeikkel diktatórikus, felsőbbrendűségi hisztériájukban egyetlen alapvető emberi jogot – mint a véleményszabadság, a szólásszabadság etc… – úgy tapossa sárba, mint a proli házmester a cigarettacsikket.
  Amikor pedig a mai világról esik szó a Facebookon, akkor azt vesszük észre, hogy a kettős mérce mindennél fontosabb a számukra. Zuckerberg és bűntársai ugyanis a keresztényüldözésről, a politikai vitákban a jobboldal igazságairól, a migráció veszélyeiről nem enged hírt adni. Sőt – mint e sorok írójával is tette, egy interjú miatt – diktatórikus zsidó módszereit alkalmazva letiltja azokat, akik igazat és csakis az igazat akarják közzétenni.
  Mit is jelent ez? Bűnrészességet! Hiszen, amikor elevenen megégetett keresztényekről, a százával megerőszakolt lányokról, asszonyokról és kisfiúkról beszélünk, amikor a dél-afrikai fehér keresztények kínhalálát próbáljuk a világ elé tárni, azt törlik. Kik, hogyan és milyen módszerekkel, az mindegy. Vannak lelki sérült liberális elmebetegek, a csipsztől és a kólától elhízott bunkók, akik a gép mellől felállni sem bírnak… és lételemük a spionkodás. Vannak liberális feljelentgetők, akiket maga a Facebook is arra ösztönöz súgó programjában, hogy jelentsen… Hiszen Magyarországon minden korszakban kétmillió aljadék él, akik mindegy kinek, de feljelentenek, jelentenek, spicliskednek, mert az ő életük értelme és lényege ez!
  És vannak az egyházi spiclik, akik ha a mai pápának nevezett öregurat korholják, már megy is a tiltás. Kiválóan ért ehhez néhány erdélyi ferences és hazai jezsuita, illetve hozzájuk közel álló civil. Tehát a Facebook nem más, mint egy adatokkal visszaélő, bűnpártoló és az emberiség ellen elkövetett bűnök cenzora, ami azt jelenti, hogy egyetért mindazzal, amit keresztények és általában ártatlan emberek, gyermekek ellen követnek el migránsok, muszlimok.
  Nem beszéltünk még a beteges hajlamúak és az ezt pártoló LMBTQ Facebook általi védelméről.
  A szexuális szabadosság és a beteges hajlamok összessége ez az istentelen söpredék, amely immár hazánkban is megkezdte a fertőzés terjesztését, a gyermekek és a Teremtés, azaz Isten elleni sátáni működését. A Facebook ennek bírálatait és bírálóit sem engedi szóhoz jutni, tehát védi a pedofíliát, a halottakkal való közösülés vágyát, a kilencedik hónapban is engedélyezett gyermekgyilkosságot. Mindezért persze valamikor felelnie kell Zuckerbergnek és bűntársainak, de addig is rombolnak és elősegítik az emberiség elleni bűncselekményeket, üzletelve a náluk regisztráltak adataival.
  Felteszem a kérdést: vajon mindezért csak a Facebook a felelős, vagy másokra is vetül a bűnpártolás árnyéka?
  Igen vetül… Mégpedig, mindazokra, akiknek módjuk volna egy a VK-hoz hasonló magyar közösségi oldal indítására, de nem teszik. A kormány is felelős ezekért a bűnökért, hiszen volna mód és lehetőség a magyar közösség oldal elindítására, pénz is lenne hozzá csak akarat – vagy engedély? – nincs. Nem szoktam, mert okom sincs rá, hogy a kormányt bíráljam, hiszen nincs alternatíva… de ebben a kérdésben, amikor súlyos és a jövőnket is meghatározó dologról van szó, kénytelen vagyok felvetni ezt. Annál is inkább, mert évek óta írom és könyörgöm azért, hogy tegyenek lépéseket a Facebook kiszorítására. Ám süket fülekre talál a felvetés. Mintha nem éreznék, vagy nem akarnák érezni ennek a drámai következményeit. Pedig a következmények szele már fújdogál. A jövő ma nyomkodja a telefont és fertőzi magát a Facebookkal, és kiszolgáltatottá válik. Cselédje lesz annak az Új Világnak, amelyet a világhatalom tervez a számára. Egyéniség nélkül, beteges szokásokkal, csalás és szeretet nélkül nő fel egy kereszténynek mondott országban egy új generáció, köszönhetően annak is, hogy a kormány nem foglalkozik ezzel az ártalmas és sátáni, ószövetségi bosszúálláson és diktatórikus módszereken álló közösségi oldal veszélyével.
  MMit lehet tenni?
  Ha egyszerűen akarok fogalmazni, akkor azt mondom, hogy voltaképpen semmit. Ám, ha belegondolunk, vannak lehetőségek. Néhány jó szakemberrel fel lehet fedni a spionokat, a fizetett spicliket, és fel lehet törni a Facebook tiltólistáját és annak működését. Igaz, ehhez is pénz, pénz és pénz kell, akár a háborúhoz, hiszen ez háború az emberiség és a magyarság védelmében. Ha a nemzet és Európa jövőjét tekintjük, akkor semmi sem drága. Csak a nemtörődömség. Mert egy tömeggyilkosságban, emberiség elleni bűncselekményekben részes szervezetet megszüntetünk, az nem bűn.
  Emellett kapacitálni kell az ismerőseinket is, hogy tárjenek át a VK-oldalra, ahol az igazat is meg lehet írni, az igazságról is lehet tudósítani és keresztényüldözésben sem vesznek részt ennek az oldalnak a működtetői. Valamint arra kérek minden Olvasót, hogy itt írják meg nap-mint nap azokat a sérelmeket és bűnöket, amelyeket a Facebookkal kapcsolatban észlelnek. Mert eljön a leszámolás és a felelősségre vonás ideje… és jó, ha összeáll egy komoly vádirat… e sátáni gyilkos söpredék ellen!
  Stoffán György

SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.