Sok német politikus érzi, hogy igazságtalanul bánnak Magyarországgal és a Fidesszel –mondta Novák Katalin, a Fidesz alelnöke csütörtökön Berlinben a közmédiának a német fővárosban folytatott tárgyalásait értékelve.

Novák Katalin – aki egy fideszes delegáció élén találkozott a kormányzó német Kereszténydemokrata Unió (CDU) több vezető politikusával – kiemelte, hogy sok „magyarbarát” német politikus van, akik érzik, hogy megalapozatlan és igazságtalan a Magyarországgal és a Fidesszel szembeni „boszorkányüldözés”.

„Vannak természetesen olyan politikusok is Németországban, akik sokkal kritikusabban néznek bennünket, velük beszélgetve azt hangsúlyoztuk, hogy maradjunk a jog talaján” – tette hozzá a Fidesz alelnöke.

Megjegyezte: „nehezen tudjuk elfogadni azt a felállást, amikor az egyik oldal úgy érzi, megmondhatja egy másik országnak, egy másik kormánynak, hogy miként kell gondolkodnia és milyen döntéseket kell hoznia”.

(MTI)

(A kép forrása: Novák Katalin Facebook-oldala)

Forrás: mandiner.hu

SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.