„Ha van futballról szóló könyv, amely pályázhat az elmúlt évek legjobban várt művei közé, akkor az Ön írása biztosan ebbe a kategóriába tartozik” – írta a legendás edzőnek a kormányfő.

Levélben köszöntötte fel az évtizedek óta Franciaországban élő, s jelenleg a Metz szakvezetőjeként dolgozó Bölöni Lászlót, az egyetlen élő magyar BEK-győztes labdarúgót, egyben a legmagasabban jegyzett magyar edzőt Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke – írja a Nemzeti Sport.hu, amely közli a kormányfő levelében írtakat is.

A levelet egyébként az NS főszerkesztője, Szöllősi György, a magyar futballhagyományok nagykövete kézbesített eűgy üveg tokaji kíséretében az erdélyi edzőnek, aki vasárnap töltötte be 70. életévét.

Tisztelt Mester! Ha van futballról szóló könyv, amely pályázhat az elmúlt évek legjobban várt művei közé, akkor az Ön írása biztosan ebbe a kategóriába tartozik. Engedje meg, hogy a születésnapja alkalmából gratuláló rokonok, barátok és tisztelők sorába állva én is köszöntsem, valamint jó egészséget, edzői munkájához pedig sok sikert kívánjak. Isten éltesse” – írta Orbán Viktor Bölöninek.

ReklámTas J Nadas, Esq

(Mandiner)

SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.