Édesapja kívánságát beteljesítő töltőtolljavítót és gyermekét fogadta Orbán Viktor a Karmelita kolostorban. A miniszterelnök egy klasszikus magyar töltőtollat kapott ajándékba, a gesztust viszonozva pedig az addig általa használt írószert adta át vendégeinek.

Milyen tollat szokott használni?

– tette fel a kérdést Orbán Viktornak Szűcs Tamás, aki gyermekével érkezett a Karmelita kolostorba. Szűcs úr elmondta a miniszterelnöknek, hogy édesapja feltétlen támogatója volt, tőle örökölte ezeket a magyar gyártmányú tollakat, és ő szerette volna, hogyha ezek közül az egyiket megkapja. Mint az a töltőtollakkal foglalkozó férfi honlapjáról is kiderül, Loránd nevű édesapja 2017-ben elhunyt, így ezt a tervét már nem tudta véghezvinni.

Társadalmi célú reklám:


A videóból az nem derült, ki, hogy a miniszterelnök végül milyen tollat kapott, de annyi bizonyos, hogy az akció csereügyletként bonyolódott: Orbán Viktor ugyanis saját Parker típusú tollát odaadta Szűcsnek. A fiának pedig egy fiatalkori Orbán-képet is dedikált, mely az 1990-es Első Bálványosi Szabadegyetemen készült a későbbi miniszterelnökről.

(Pesti Srácok)

SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.