Sorsdöntő győzelmet arattunk, lehetőséget teremtettünk magunknak, hogy megvédhessük Magyarországot – mondta Orbán Viktor miniszterelnök a választási eredményeket kommentálva.

“Győztünk. Magyarország ma nagy győzelmet aratott” – kezdte beszédét Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke a Bálnában.

„Most kell szerénynek lenni, mert most van mire” – tette hozzá a kormányfő.

Orbán Viktor gratulált és köszönetét fejezte ki a választópolgároknak, mint mondta, a magas részvétel minden kétséget zárójelbe tett.

Külön is köszönetet mondott azoknak, akik kitartottak a Fidesz-KDNP mellett, a külhoni magyaroknak, akik segítettek megvédeni az anyaországot, a „lengyel barátaiknak”, a segítőknek, önkénteseknek és azok családjának, saját feleségének, valamint azoknak, akik imádkoztak érte és a pártért.

„Nagy csata van mögöttünk, sorsdöntő győzelmet arattunk. Lehetőséget teremtettünk magunknak, hogy megvédhessük Magyarországot”

– fejtette ki.

Mint elmondta, még nem tartunk ott, ahol szeretnénk, de már elindult az ország a saját maga által választott úton. „Együtt fogunk végigmenni ezen az úton” – emelte ki.

Forrás: infostart.hu

SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.