A Szt. Imre Egyházközség a clevelandi várossal egyezett, hogy a West Side Market parkolóban bármikor kaphatunk négy közvetlen óra  ingyenes parkolási lehetőséget, amikor a templomnál mise vagy rendezvény van. Ebben bele van értve a Magyar Iskola és a Cserkész/Regös összejövetelek is.
A jegyet, amit a piac parkoló kapunál kapnak, azokat a templomba lehet lepecséltetni.  A pecsételő gép a kórus lépcsőház előtti szobába van felrögzítve egy dobozban a falon.  Egyszerű utasítás a használatára ott van a dobozzal.
Négy óra ingyenes parkolás után, fizetni kell $1-t óránként, maximum $10-t naponta. Általában, minden nap reggel 6-tól este 6-ig, 90 perc ingyenes parkolás van mindenki részére. 90 perc után, és este 6-tól reggel 6-ig, szintén fizetni kell $1-t óránként, maximum $10-t naponta ha a parkolási jegy nincsen lepecsételve a négy ingyenes óráért.
Horváth Mihály
2012 nyarától technikai segítője a Bocskai Rádiónak, ahol 2013 márciusától adminisztratív és technikai vezetője is. Felállította és üzemelteti a Bocskai Rádió honlapját, ami jelenleg a leglátogatottabb a clevelandi magyar honlapok közül. A rádió hallgatóinak hetente internetes hírlevelet küld ki aktuális hírekkel és információkkal.

SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.