A kormányszóvivő közösen vásárolt be a Szerencsi Csokoládéboltban Koncz Zsófia országgyűlési képviselővel (Fidesz-KDNP), aztán pedig a helyi gyermekeknek vitték el az édességeket, így kívánva boldog karácsonyt nekik – erről Szentkirályi Alexandra számolt be a közösségi oldalán. A kormányszóvivő kifejtette, hogykorábban még lelkes fiatalokként foglalkoztak a politikával, mára már mindkettőjük számára hivatássá is vált.

A kormányszóvivő a Facebookon osztott meg egy fotóalbumot arról, miszerint Koncz Zsófia (Fidesz-KDNP) országgyűlési képviselővel szerencsi csokoládét vittek ajándékba kisgyermekeknek karácsony alkalmából.

Szentkirályi Alexandra és Koncz Zsófia szerencsi csokoládét vittek a gyermekeknek. Fotó: Facebook

A kormányszóvivő azt is kiemelte, hogy

Közérdekű hirdetés

Zsófi az édesapjától vette át a választókerületet és azóta is lelkesen dolgozik. Ez meg is látszik, hiszen egymást érik a beruházások, az újabbnál újabb átadások, de ami még ennél is fontosabb:

törekszik arra, hogy minél több embert személyesen is megismerjen.

Szentkirályi és Koncz közösen vásároltak be a Szerencsi Csokoládéboltban.

Közösen vásároltak be a gyermekeknek. Fotó: Facebook

A kormányszóvivő már korábban is adományozott az adventi időszakban: befogadó otthonban élő gyerekeket lepett meg karácsonyi ajándékokkal. Szentkirályi Alexandra a Facebookon számolt be róla, hogy a minisztériumokban évek óta hagyomány, hogy az adventi időszakban ajándékokat vesznek azoknak a gyerekeknek, akik valamilyen okból kifolyólag nem a saját családjukkal, hanem a gyermekvédelmi rendszer valamelyik intézményében élnek.

Szentkirályi Alexandra a minisztériumok által összegyűjtött 6800 személyre szóló ajándékot üzenetnek tekinti, miszerint ezek a gyermekek nincsenek egyedül.

SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.