2017. október első napján, vasárnap lezajlott a Szent Imre Római Katolikus Templom Szüreti Mulatsága, melynek sztárfellépője Fenyő Miklós volt, a HUNGARIA együttes megalapítója.

Sokan gyűltek össze a templom alagsorában kialakított nagy teremben. Az este ínycsiklandozó vacsorával kezdődött, magyaros hagymaleves volt, majd ropogós kacsasült, borban párolt almás lilakáposztával és hagymás tört burgonyával. Desszertként hájas tészta fehér borban posírozott körtével és dióval került az asztalra. Jó kedv szállt az asztalok körül, rég nem látott ismerősök vagy éppen új barátságok szövődtek a vacsora feletti beszélgetések alatt.

Miután mindenki jól lakott, kezdődött a Regös Csoport fellépése, egy gyönyörű csárdással. Mint mindig most is elkápráztatták a közönséget. A fiatalok pedig újra megmutatták, hogy mulatnak a magyarok.

A néptánc fellépés után, Dj Bohár László vehette át a staféta botot, party hangulatba hozva az résztvevőket. Majd következett az est legjobban várt része Fenyő Miklós fellépése.
Fenyő Miklós legnagyobb slágereivel lépett fel, így természetesen nem maradhatott ki a Csók a családnak, a Csókkirály, a Hotel Menthol, a Made in Hungária, és persze Magyarország legnagyobb házibuli dala a Csavard fel a szőnyeget. De még jó pár, igazi Fenyő Miklós dal hangzott fel.

Fergeteges hangulat övezte a koncertet, mindenki bánhatta, aki kihagyta. A vendégsereg közül többen klasszikus rock n roll, azaz pöttyös ruhában és szoknyában érkezett az eseményre, emelve ezzel az este hangulatát. A mulatság alatt az idősebbek szégyentelenül letáncolták a fiatalabbakat, még a lábukban van a rockabilly.

A két ráadás szám után leköszönt Fenyő Miklós után még nem volt vége a Szüreti Mulatságnak, ismételten Dj Bohár László vette át a színpadot és igazi retro diszkó hangulatot varázsolt a táncparkettre.

SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.