Egy 30 éves magyar férfit lelőttek, egy 39 éves magyar nőre pedig rálőttek Vilanova i la Geltrúban, ő súlyosan megsérült.

Még csütörtök délután történt a lövöldözés a város központjában lévő közkedvelt zenés bárban – írja a La Vanguardia. A halálos áldozat az egyik pincér volt, míg a nő az üzlet tulajdonosa. A támadás nem sokkal délután kettő előtt történt, amikor a bár terasza és a közeli sétány is tele volt emberekkel, rengeteg szemtanúja volt a gyilkosságnak. A helyszínre két mentőhelikopter és három rohammentő is érkezett.

Az elkövető elmenekült a helyszínről, nagy erőkkel keresik a barcelonai rendőrök. Az első hírek szerint egy közeli bárban veszett nyoma. Az oda kiérkező rendőröket pedig baleset érte: az egyikük fegyvere véletlenül elsült, és vállon talált egy járőrt, őt kórházba vitték, és megoperálták.

A támadó indítékai egyelőre nem ismertek, vélhetően személyes ellentét volt a lövöldöző és a meglőtt magyarok között.

Forrás: inforadio.hu

2012 nyarától technikai segítője a Bocskai Rádiónak, ahol 2013 márciusától adminisztratív és technikai vezetője is. Felállította és üzemelteti a Bocskai Rádió honlapját, ami jelenleg a leglátogatottabb a clevelandi magyar honlapok közül. A rádió hallgatóinak hetente internetes hírlevelet küld ki aktuális hírekkel és információkkal.

SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.