Szeptember utolsó hétvégéjén tartják Szlovákiában az előre hozott választásokat és úgy tűnik az indulatok is kezdenek elszabadulni a nagy nap közeledtével. Robert Fico pártjának, a SMER-nek a sajtótájékoztatója zajlott ugyanis migrációs témában, amikor a volt miniszterelnök megafonnal és terepjáróval jelent meg a helyszínen, majd az őt fegyelmezni próbáló volt belügyminisztert mellkason rúgta.

A Smer jelöltjeit szerda reggel „lepett meg” egy terepjáró, amelyben Igor Matovič ült. Az OĽaNO elnöke mikrofonnal a kezében, megafonnal felszerelkezve hajtott el az ellenzéki politikusok mellett, és azt üzente a választóknak, „mi nem adunk el titeket a maffiának”.

A reakció nem váratott magára sokáig, a párttagok egy csoportja odament a járműhöz, Robert Kaliňák pedig először szóban vonta kérdőre Matovičot, majd fizikailag is nekiesett – írja a Markíza.

ReklámGolden Anniversary Tas J Nadas, Esq

A volt belügyminiszter megpróbálta kitépni az exkormányfő kezéből a mikrofont, miközben ő folytatta a beszédét.

A felvételek tanúsága szerint ezután Matovič mellkason rúgta Kaliňákot – a Smer jelöltje, Richard Glück erre ököllel válaszolt. Az egész jelenetsort kamerák rögzítették.

(Pesti Srácok)

Borítókép: Képkocka a videóból.

SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.