A texasi Del Rio városából két busznyi migráns érkezett Kamala Harris alelnök washingtoni rezidenciájának közelébe csütörtök reggel.

A texasi Eagle Passben felvett, nagyjából száz migránst Greg Abbott republikánus texasi kormányzó buszoztatta a fővárosba. A csoportban venezuelai, uruguayi, kolumbiai és mexikói bevándorlók is vannak. A Fox News Digital által megkérdezett migránsok azt mondták, hogy szerintük a határ nyitva van, ami ellentétes azzal, amit Harris vasárnap egy interjúban mondott.

Ez a legújabb migránsszállítmány alig néhány órával azután érkezett meg Washingtonba, hogy Ron DeSantis republikánus floridai kormányzó beváltotta saját ígéretét, miszerint illegális bevándorlókat küld a baloldali államokban, és szerdán két, migránsokkal teli repülőgép landolt a massachusetts állambéli Martha’s Vineyardon.

Az érkező illegális bevándorlók folyamatos áttelepítése a tiltakozás népszerű módszerévé vált a migránsokkal elárasztott déli államok vezetői számára, akik úgy érzik, hogy a Biden-kormány teljes egészében ignorálja őket.

A két migránsbusz a texasi Del Rióból érkezett Kamala Harris alelnök washingtoni Naval Observatory nevű rezidenciája mellé csütörtök reggel – írja a Fox News.

(Demokrata, Vadhajtások)

SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.