A magyarság az egyik legősibb legrégebbi kultúra amelyik a jelenben is áll és él annak ellenére hogy egy évszázada válogatott módszerekkel szipolyozzák.

Holnap van Június 4 ike , azaz 98 évvel ezelőtt szakították szét Magyarországot. A csúfosan békediktátumnak nevezett Trianoni szerződés nevében sok millió magyar került a saját országa határain túlra. Furcsa és egyben elfogadhatatlan helyzet ez ma is, nincs a világon még egy ilyen ország, vagyis csonka Magyarország az egyetlen olyan ország a világon amelyik minden irányban saját magával határos. Két év múlva kerek évforduló lesz, de már most készülnek a véresszájú, magyargyűlölő, a lopott holmit bitorlók részéről, végtelen hazugságokkal teletűzdelt propaganda filmek és újságcikkek. De a közösségi médiákban is megfigyelhetőek az ilyen irányultságú cikkek megosztása, mesterségesen keltett feszültségek a kommentekben. Mi ezekre méltósággal, a történelem könyörtelen igazságával kell megerősítenünk, felkészítenünk magunkat és a velünk hasonlóan gondolkodókat minden aljas és nemtelen támadásra. Olvassunk erről az időszakról minél többet, erről a szomorú és fájdalmas, a magyar történelem legnagyobb sebéről, hogy tudjunk kellőképpen bármikor hitelesen beszélni róla.

Aki magyar annak fáj Trianon, szól a mondás. Kérek mindenkit ezt a mondást jól jegyezze meg és holnap a gyásznapon gyújtson egy szál gyertyát és mondjon el egy imát Magyarországért és a magyar népért. Legszebben igazán Tompa Mihály idézete talál ide, amelyet 1849-ben írt és amely így szól: Az űzött vad a rengetegben kínjának hangot ad, magát az elnyomott magyarnak kisírni sem szabad.

 

Köszönöm,
Csibi Lóránd

SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.