(The English form can be accessed here)

Magyarország Chicagói Főkonzulátusa, A Magyar Baráti Közösség és a Bocskai Filmklub bemutatja Gothár Péter: Hét kis véletlen c. filmjét a Magyar Nemzeti Filmintézet és a Külgazdasági és Külügyminisztérium felajánlásával. A film a kialakult járványügyi helyzethez alkalmazkodva díjtalanul hozzáférhető 2022. február 6.-án, az Amerikai Egyesült Államok területén.

A film magyar nyelven angol felirattal lesz elérhető.

Kérjük az alábbi ívet kitölteni, és ezt követően e-mailben elküldjük a digitális hozzáférést a filmhez és a Zoom találkozóhoz. Esetleges kérdéseiket elküldhetik a studio@bocskairadio.org email címre.

ReklámTas J Nadas, Esq

FIGYELEM! A jelszavakat nyilvános közzététele és/vagy a film letöltése szerzői jogba ütközik!

YouTube player

Hét kis véletlen

(2021, játékfilm, színes, 105 perc)
dráma

Gertrúd, a restaurátor férjével és kamaszfiukkal folytatott családi életbe belefáradt középkorú zenetanárnő világát fenekestül felforgatja, mikor váratlanul felbukkan régi tanítványa, a gyönyörű Albán. Albánnal nemcsak az a probléma, hogy nő. Jelenlétében akadálytalan az átjárás a valóság, az emlékek és az álmok között, megkérdőjeleződik múlt, jelen és jövő, évtizedes családi szerepek indulnak változásnak.

 

FESZTIVÁLSZEREPLÉSEK

VARSÓ NEMZETKÖZI FILMFESZTIVÁL – 2020

(versenyben)

SEVILLA FILMFESZTIVÁL – 2020

New Waves

PALICS NEMZETKÖZI FILMFESZTIVÁL – 2021

Új Magyar Film szekció

SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.