(The English form can be accessed here)

Magyarország Chicagói Főkonzulátusa, A Magyar Baráti Közösség és a Bocskai Filmklub bemutatja Kern András: Gondolj Rám című filmjét a Magyar Nemzeti Filmintézet és a Külgazdasági és Külügyminisztérium felajánlásával. A film a kialakult járványügyi helyzethez alkalmazkodva díjtalanul hozzáférhető 2021. február 28-án, az Amerikai Egyesült Államok területén.

A film angol felirattal lesz elérhető.

Ugyancsak vasárnap, február 28-án este 7 (EST) órától [6pm CST és 4pm PST] Dr. Kovalszki Péter, vezetésével egy Zoom kapcsolat keretében az érdeklődők részt vehetnek egy klub szerű beszélgetésen, ahol a filmről alkotott véleményünket megoszthatjuk egymással. A beszélgetés magyarul fog zajlani.

ReklámTas J Nadas, Esq

Kérjük az alábbi ívet kitölteni, és ezt követően e-mailben elküldjük a digitális hozzáférést a filmhez és a Zoom találkozóhoz. Esetleges kérdéseiket elküldhetik a studio@bocskairadio.org email címre.

FIGYELEM! A jelszavakat nyilvános közzététele és/vagy a film letöltése szerzői jogba ütközik!

 

YouTube player

Gondolj rám

(2016, játékfilm, digitális, színes, 96 perc)
dramedy

Dr. Borlainak (Kern András) rutinfeladat, hogy bizonyos betegeivel közölje valamelyes tapintattal azt a rossz hírt, hogy immár csupán megszámlálható mennyiségű napjuk maradt. Egy szép – vagy inkább csúnya – napon kollégája ővele közli a rossz hírt.

A minta férj, a legszeretőbb apa, a legkedveltebb orvos ekkor ördögi tervet eszel ki: szépen magára haragítja a szeretteit, a gyerekeit, a feleségét (Eszenyi Enikő), az anyját, hogy majd ne okozzon fájdalmat nekik, amikor el kell veszíteniük. Ám amikor már mindenkit lebontott maga körül, és egy emberként azt gondolják róla, hogy egy ocsmány, önző, kibírhatatlan alak – még mindig él, holott az emberi – orvosi – számítás szerint már rég a temetőben kéne lennie…

 

SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.