(The English form can be accessed here)

Magyarország Chicagói Főkonzulátusa, A Magyar Baráti Közösség és a Bocskai Filmklub bemutatja Nagy Zoltán: Szép Csendben a Magyar Nemzeti Filmintézet és a Külgazdasági és Külügyminisztérium felajánlásával. A film a kialakult járványügyi helyzethez alkalmazkodva díjtalanul hozzáférhető 2021. július 25-én, az Amerikai Egyesült Államok területén.

A film magyar nyelven angol felirattal lesz elérhető.

Kérjük az alábbi ívet kitölteni, és ezt követően e-mailben elküldjük a digitális hozzáférést a filmhez és a Zoom találkozóhoz. Esetleges kérdéseiket elküldhetik a studio@bocskairadio.org email címre.

Tas J Nadas, Esq

FIGYELEM! A jelszavakat nyilvános közzététele és/vagy a film letöltése szerzői jogba ütközik!

hirdetes

YouTube player

Szép csendben Előzetes (2019, játékfilm, HD, színes, 80 perc, DolbyDigital) dráma A 18 éves Dávid egy ifjúsági zenekar tehetséges szólistája. Az országos versenyre készülés finisében a zenekarhoz csatlakozik az elsőéves Nóri. Dávid hamarosan megsejti, hogy a 13 éves csellista lánynak viszonya van a 60 éves karmesterükkel. Őrlődve a fiatal lány és mestere között, a fiú megszállottjává válik az állítólagos afférnak, és nyomozásba kezd, hogy kiderítse az igazságot.

Rendező: Nagy Zoltán
Forgatókönyv: Nagy Zoltán, Horváth János Antal
Operatőr: Gulyás Nándor
Vágó: Kornis Anna
Producer: Osváth Gábor, Dreissiger László
Koproducer: Kárpáti György, Pusztai Ferenc
Gyártó: Filmfabriq

SZEREPLŐK: Máté Gábor, Major Erik, Bognár Lulu, Schell Judit, Szamosi Zsófi.

SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.