(The English form can be accessed here)

Magyarország Chicagói Főkonzulátusa, A Magyar Baráti Közösség és a Bocskai Filmklub bemutatja Orosz Dénes: SeVeled Magyar Nemzeti Filmintézet és a Külgazdasági és Külügyminisztérium felajánlásával. A film a kialakult járványügyi helyzethez alkalmazkodva díjtalanul hozzáférhető 2021. augusztus 15-én, az Amerikai Egyesült Államok területén.

A film magyar nyelven angol felirattal lesz elérhető.

Kérjük az alábbi ívet kitölteni, és ezt követően e-mailben elküldjük a digitális hozzáférést a filmhez és a Zoom találkozóhoz. Esetleges kérdéseiket elküldhetik a studio@bocskairadio.org email címre.

Tas J Nadas, Esq

FIGYELEM! A jelszavakat nyilvános közzététele és/vagy a film letöltése szerzői jogba ütközik!

YouTube player

Seveled

(2019, játékfilm, színes, 90 perc)
romantikus vígjáték

Elsőre jó ötletnek látszott. Gergő (Mészáros Béla), a csajozógép filmkritikus szeretne beteg édesanyja (Básti Juli) kedvében járni, és a jó ügy érdekében hazudik egy nagyot. Csak egyetlen egyet: beviszi hozzá a kórházba a szomszédját (Tenki Réka), a nagyszájú ex-sztriptíztáncosnőt, akinek van egy nagy előnye: öt hónapos terhes. Az unokamániás anyuka boldogan látja, hogy a fia révbe ért, elbúcsúzik mindenkitől – és meggyógyul. Ettől kezdve Gergő és Saci kénytelen újabb és újabb hazugságokkal tartani a frontot. Bár alig bírják egymást elviselni, ha jön a „nagyi”, úgy tesznek, mintha boldog, fiatal pár volnának. Az átverések persze sosem tökéletesek, és a bonyodalom Saci pocakjával együtt terebélyesedik: pedig előbb-utóbb meg kell születnie a megoldásnak.

FESZTIVÁLSZEREPLÉSEK

PALICS NEMZETKÖZI FILMFESZTIVÁL – 2020

LUXEMBOURG CINÉAST – 2020

1 COMMENT

  1. I am the President of Laszlo Corporation, St Louis Missouri and author of soon to be released book, “Twelve Bells To Freedom”. The story of my family, parents Iren Menrath Suhajda and Lajos Suhajda as they witnessed the life under Communism and how our family held together over the tyranny of Russian controlled Communism. The Hungarian Revolution and my families escape twenty one days after Russian control of the border November 20, 1956 our freedom came as we journeyed through the forest of Sopron-Peresteg forest into Austria.

SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.