Bemutatjuk Pethő Krisztinát

Bemutatjuk Pethő Krisztinat az új clevelandi KCSP-s ösztöndíjast. Augusztus végén érkezik Kézdivásárhelyről. A cserkésznapon találkozhatunk vele először személyesen, addig is ajánljuk figyelmükbe rövid bemutatkozó filmjét. Szeretettel várunk Krisztina!

Posted by Bocskai Rádió the Voice of Hungary at WJCU on Friday, August 5, 2016

 

Pethő Krisztina, a Körösi Csoma Program idei kiküldöttje egy hozzánk eljuttatott videó felvételen üdvözölte a clevelandi magyarságot Erdély-országból, pontosabban Kézdivásárhelyről, a Gábor Áron szobor mellől. A felvétel elárulja, milyen nagy izgalom tölti el és már alig várja, hogy megérkezzen és személyesen találkozzon a clevelandiakkal, amire hamarosan sor is kerül majd szeptember 4.-én, a 61. Cserkésznapon. Krisztina a videó felvételen tolmácsolja lelkesedését Az egyetemes magyarság érdekeit szolgáló munkára karöltve Az itteni szervezetekkel és egyházakkal. Krisztina a Magyar múzeumnál, a cserkészetnél, úgymint a Bocskai rádiónál fog főleg munkálkodni, de nagy érdeklődéssel tekint az egyházi rendezvények iránt is.

Megérkezése után a Bocskai rádió adásán majd bemutatkozik a hallgatóságnak és bővebb ismertetőt fog adni magáról és eddigi munkásságáról. Fogadjuk őt őszinte honfitársi szeretettel.


 

SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.