Áll a (néma)bál Clevelandben!

A hagyománynak ereje és nemzetet összetartó funkciója van. Minden közösség fel tudna néhányat eleveníteni. Nincs ezzel másképp a clevelandi magyarság sem, akik 1956 óta ragaszkodnak a cserkészbáljukhoz. Idén lett volna a 64. adománygyűjtő alkalom, amit most személyes találkozások nélkül a körülményekhez kellett igazítani.

Ha Ön is felelősséget érez a clevelandi cserkészmozgalom működése iránt, kétféle módon tud adakozni: a csbk.org honlapon keresztül, illetve az alábbi telefonszám hívásával: (216) 801-4222. Köszönjük!

https://csbk.org/2020-clevelandi-cserkesz-nemabal/

Kárpátalján születettem, jelenleg is itt élek. Igyekszem aktív és hasznos tagja lenni a közösségemnek. Hamar felismertem a kisebbségi életben rejlő értékeket és előnyöket. Az írást még gimnáziumban elkezdtem, majd az egyetemi magyar diákszervezet sajtósa voltam. A Bocskai Rádióval egészen friss a kapcsolatom. Boldog vagyok, hogy cikkeimmel segíthetem a munkájukat.

SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.