Levelet küldött Donald Trump volt amerikai elnök a magyar miniszterelnöknek. Köszönöm, hogy megnézted! – címen tette ki erről szóló bejegyzését Orbán Viktor a közösségi oldalára.

Orbán Viktor hivatalos Facebook-oldalán osztotta meg a Trumptól kapott írást, melyben a korábbi elnök megköszönte a magyar miniszterelnöktől korábban kapott levelet, illetve a magyarok támogatását.

Donald Trump azt írja, hálás Orbán Viktor barátságáért és a kitartó, elkötelezett harcért, melyet azokért az értékekért folytat, melyet mindketten nagyra becsülnek: a szabadságért és a hazafias büszkeségért.

Közérdekű hirdetés

Trump levelében kiemeli, felesége, Melania és ő maga is a legjobbakat kívánja a magyar miniszterelnöknek és gyönyörű családjának, név szerint említve Lévai Anikót. Isten áldja meg és áldja tovább Magyarországot! – kívánta a korábbi amerikai elnök.

Szép munkát végzett Tucker (Fox) műsorában, büszke vagyok önre! – írta kézzel a levélre Trump, utalva ezzel a nemrég Magyarországon járt, az MCC Fesztre érkezett Fox News-riporter, Tucker Carlson interjújára, melyet Orbán Viktorral készített. Erről itt olvashat többet!

(Magyar Hírlap)

SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.