Kedves clevelandi magyarok,

Többeteket személyesen is ismerem, viszont akikkel mégsem találkoztam, azoknak bemutatkoznék. Oláh Krisztina vagyok, 2,5 évet töltöttem Clevelandben, ahol a John Carroll University-n tanultam kommunikációt. Két hónapja érkeztem vissza Magyarországra, viszont van egy akroni project, amit így a távolból is támogatok, ill. koordinálok.

The University of Akron Department of Chemical Engineering  részlegen dolgozik, kutat egy magyar professzor, Dr. Puskás Judit. A kutatásának célja, hogy a mellrák diagnózisához és terápiájához nyújtson új, modernebb, hatékonyabb megoldást. A kutatónőt számos nemzetközi díjjal kitűntettek, legutóbb 2012-ben a GE Healthymagination Award-ot kapta meg 500 pályázó közül.

A kutatás támogatására létrehoztunk egy alapítványt. A Carole and Robin Reid Foundation célja, hogy magánemberek figyelmét felhívja a kutatásra, illetve a problémára, melyre megoldást keres. Emellett az alapítvány szeretne lehetőséget adni arra, hogy bárki hozzájárulhasson a kutatáshoz, akar kisebb összeggel is.

A fentiekről és az adománygyűjtő kampányunkról a lenti linken olvashatsz. Itt megnézheted a kampányfilmünket is.

Kérem, hogy osszátok meg ezt az információt barátaitokkal. Már a legkisebb adomány, akar $10-20 is segít közösen elérnünk a céljainkat!

 

Üdvözlettel,
Oláh Krisztina

kolah13@jcu.edu

http://www.gofundme.com/2h5rhc

www.facebook.com/CaroleRobinReidFoundation

SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.