Mély megrendüléssel, fájdalommal és bánatos szívvel, de a végtelen jóságú Isten szent akaratában megnyugodva  Radva Éva tudatja, hogy életének megosztó hűséges társa, a legszeretőbb férj, áldott lelkű jóságos apa, nagyapa és dédnagytata Radva Jenő, 2019. július 3-án, éjjel 3 órakor, 76 éves korában, zavartalan boldog házas életének 52 évében, hosszú de türelmesen viselt betegség után csendesen elhunyt.

45 éve, 1974. november 20-án érkeztek Clevelandbe, a két kisgyerekükkel, ahol azóta is megbecsült, aktív és szeretetreméltó tagjai a clevelandi magyar közösségnek. Barátai, ismerősei és mi is nagy szeretettel emlékszünk vissza az együtt eltöltött rövidebb-hosszabb időre, egy nagyszerű magyar emberrel lett szegényebb Cleveland.

Gyászolják őt még gyermekei, lánya Anita, fia Jenci, unokái Jhony és Steven, valamint  dédunokái Adriana és Alexa.

Lelki üdvéért az engesztelő istentiszteletet 2019. július 27-én szombaton tartják a Walton Hills-i Református templomnál, a mostani tudásunk szerint délelőtt 11 órától, de mindenképpen érdeklődjenek akik részt szeretnének venni ezen a szertartáson, Jenő bácsi emlékére.

Nyugalma legyen csendes, emléke áldott. Adjon az Isten békés csendes nyugodalmat neki.

SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.