Március 14-én a Clevelandi Magyar Múzeumban egy újabb előadás volt megtartva. Első alkalommal nyitották meg az új múzeum helyiségét a nagyközönségnek. Az alkalmon felszólalt 3 előadó is. Az első Mireille Thomas Winings a Case Western Reserve University MBA hallgatója, aki Budapesti látogatásának tapasztalatait osztotta meg, majd Boros Miklós a ReConnect Hungary Birthright program egyik résztvevője, számolt be magyarországi útjának fénypontjairól. A harmadik előadó Forrai Tamás atya, a magyarországi jezsuita rend rendfőnöke és a miskolci Fényi Gyula Jezsuita Gimnázium és Kollégium igazgatója, a magyarországi egyházi iskolák helyzetéről számolt be.

Az előadása végén kértem, hogy a rádióhallgatóknak is foglalja össze előadását:

2012 nyarától technikai segítője a Bocskai Rádiónak, ahol 2013 márciusától adminisztratív és technikai vezetője is. Felállította és üzemelteti a Bocskai Rádió honlapját, ami jelenleg a leglátogatottabb a clevelandi magyar honlapok közül. A rádió hallgatóinak hetente internetes hírlevelet küld ki aktuális hírekkel és információkkal.

SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.