Endrődi Judit, Kőrösi Csoma Sándor Program Denver, Coloradói ösztöndíjasa clevelandi látogatásakor eljött a Bocskai Rádió stúdiójába is, ahol beszámolt munkájáról és clevelandi útjának céljáról. Citerajátékával is gazdagította műsorunkat.

Endrődi Judit
Endrődi Judit

Avatar
2012 nyarától technikai segítője a Bocskai Rádiónak, ahol 2013 márciusától adminisztratív és technikai vezetője is. Felállította és üzemelteti a Bocskai Rádió honlapját, ami jelenleg a leglátogatottabb a clevelandi magyar honlapok közül. A rádió hallgatóinak hetente internetes hírlevelet küld ki aktuális hírekkel és információkkal.

1 COMMENT

  1. Hello, Személyesen megismertem Endrei Juditot 2014 Június közepén a Magyar Cserkesz Nyári Táborban. Judit egy kiemelkedően türelmes es tele van ötletekkel, fantasztikusan jo színész es zenész. A férjem Perzsa, nem beszéli a magyart igy nem is ért sokat a folyamatos beszélgetésből vagy ének bol. Ám Ő sem unatkozott a nézők sorában. Mindezeken túl Július végén Judit meghívott előadó volt itt a Los Angelesi Remenyik Sandor Magyar Iskolában, ahova elvittem az 5 eves kis fiamat. Ügyesen bekapcsolódott a foglalkozásokba amelyet Judit nagyon ügyesen levezetett. Felejthetetlen szülői foglalkozást tartott a magyar anyukáknak, apukáknak hogy hogyan mutassuk be a gyerekeinknek a magyaros dolgokat, kultúrát, énekeket, verseket. En kisfiam 3 nyelven beszél es a magyar nagyon nehezen megy neki mert csak en beszéltem vele a nyelvet, de a Dragam néha mondja “Mami nehez kimondani”. Egy eve járunk Los Angelesbe a Cserkesz Csoportunkba minden masodik penteken es imadott menni, a nyaron nem volt igy Szeptemberben kezdjuk az evet, ill. a Magyar Sulit is hogy felzárkózzon a Magyar nyelvvel. Judit mindenegyes kifogásunkra megoldást adott a kezünkbe hogy odafigyeléssel tudjuk a gyermekeinknek átadni a magyar kultúránkat. Szívesen haza hoznák Juditot egy évre a hazámba es Alex tökéletesen beszélne az anyanyelvemet.
    Halas köszönet a szervezőknek hogy meg ismerhettük Juditot. Végtelen szeretet Juditnak es sikeres munkát kívánok Szamara.
    Lisa

SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.