Április 14-én szombaton került sor a torontói Orbán Balázs Társaság szervezésében a három éve új épületbe költözött torontói Magyar Házban a 2018-as év Erdélyi Hívogató bálra. Az elnöknő meghívására mi is részt vettünk ezen a bálon, igaz április közepéhez képest nagyon rossz időjárás volt éppen akkor a városban, havas eső, jégeső havazás volt egész nap.

Ez volt az oka annak is hogy néhányan nem is vállalták a csúszós, havas utakon az autózást, nem jöttek el, de a hiányzók nélkül is majdnem tele volt a bálterem. A báli műsor Elekes Imola elnök köszöntőjével kezdődött majd a Kodály néptáncegyüttes fellépése következett. Ezek után a finom vacsora tálalása következett amely alatt a  Fesztivál zenekar jobbnál jobb népdalokkal szórakoztatta az egybe gyűlteket. Az édesség felszolgálása után egy kicsit hangosabb lett a zene, amikor is mindenki akinek kedve kerekedett, táncolhatott.

Ezt az időszakot használtam ki és kértem meg Dr. Fecső Andrást a torontói Magyar ház alelnökét és Boda Lázár Juditot a ház jelenlegi elnökét, hogy beszéljenek a magyar ház mostani állapotáról és a jövőbeli terveikről.

SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.