Április 14-én szombaton került sor a torontói Orbán Balázs Társaság szervezésében a három éve új épületbe költözött torontói Magyar Házban a 2018-as év Erdélyi Hívogató bálra. Az elnöknő meghívására mi is részt vettünk ezen a bálon, igaz április közepéhez képest nagyon rossz időjárás volt éppen akkor a városban, havas eső, jégeső havazás volt egész nap.

Ez volt az oka annak is hogy néhányan nem is vállalták a csúszós, havas utakon az autózást, nem jöttek el, de a hiányzók nélkül is majdnem tele volt a bálterem. A báli műsor Elekes Imola elnök köszöntőjével kezdődött majd a Kodály néptáncegyüttes fellépése következett. Ezek után a finom vacsora tálalása következett amely alatt a  Fesztivál zenekar jobbnál jobb népdalokkal szórakoztatta az egybe gyűlteket. Az édesség felszolgálása után egy kicsit hangosabb lett a zene, amikor is mindenki akinek kedve kerekedett, táncolhatott.

Ezt az időszakot használtam ki és kértem meg Dr. Fecső Andrást a torontói Magyar ház alelnökét és Boda Lázár Juditot a ház jelenlegi elnökét, hogy beszéljenek a magyar ház mostani állapotáról és a jövőbeli terveikről.

Torontói Magyar Házról

Boda Lázár Juditot a torontói Magyar Ház elnökét és Dr. Fecső Andrást a ház alelnökét kértük, hogy beszéljenek a magyar házról és a jövőbeli terveikről.

Posted by Bocskai Rádió the Voice of Hungary at WJCU on Sunday, April 22, 2018

SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.