A Bocskai Rádió jelen volt az Észak-kelet Ohioi Magyar Kultúr Klub (Hungarian Cultural Center Of Northeastern Ohio) által szervezett Falusi Lakodalmon és pikniken. A hirami táborhelyen minden hónapban szerveznek egy nagyméretű pikniket, amit összekötnek valamilyen magyar néphagyományt őrző mulatsággal. Az augusztusi hónapban szokás szerint a Falusi Lakodalmat mutatták be azok számára, akik eljöttek augusztus 18-án a Piknikre. Az idén angol és magyar nyelven mutatták be a lakodalmat, hogy a másod és harmad generációs magyarok is tudják élvezni a falusi lakodalom bemutatását.

Falusi Lakodalom - Hiram 2013
Falusi Lakodalom – Hiram 2013

A pikniken jelen volt közel 600 ember, akik élvezték a lakodalom napján felszolgált finom magyaros ételeket, péksüteményeket és táncoltak a Harmónia zenekar muzsikájára.

A következő kis film ezt az eseményt mutatja be.

 

 

Avatar
2012 nyarától technikai segítője a Bocskai Rádiónak, ahol 2013 márciusától adminisztratív és technikai vezetője is. Felállította és üzemelteti a Bocskai Rádió honlapját, ami jelenleg a leglátogatottabb a clevelandi magyar honlapok közül. A rádió hallgatóinak hetente internetes hírlevelet küld ki aktuális hírekkel és információkkal.

SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.