Április 23-án, csütörtökön a WJCU, a Bocskai Rádiónak otthont adó rádióállomás megtartotta éves díjkiosztó gála ünnepségét.  Az esemény számunkra azért volt fontos, mert az idén is az önök nagylelkű támogatásának köszönhetően, immár harmadik egymást követő évben megnyerhettük a legjobban támogatott közösségi rádióadás díjat.

Radiothon2015

Mr. Mark Krieger a rádió igazgatója kijelentette, hogy a mi rádióadásunk hallgatósága, nemcsak hogy a legtöbb adománnyal támogatta az egyetemi rádiót, hanem nekünk van a legnépesebb hallgatóságunk.

Tavaly ilyenkor a rádió facebook oldalunknak 900 követője volt, mára elértük az 1500-at, úgyszintén a weboldalunk forgalma is megduplázódott tavaly óta. Ez a növekedés az adományokban is látszott, az idén kaptunk támogatásokat nem csak a clevelandi hallgatóinktól, hanem Amerika más államaiból és még Kanadából is.

Ez a rádiós munka, amit végzünk kollégáinkkal nagyon fárasztó, de az önök biztatása, támogatása hétről hétre megerősít minket abban, hogy jó munkát végzünk és érdemes folytatni.

Még egyszer köszönjük a folyamatos támogatást és érdeklődést a Bocskai Rádió adásai iránt.

 

Avatar
2012 nyarától technikai segítője a Bocskai Rádiónak, ahol 2013 márciusától adminisztratív és technikai vezetője is. Felállította és üzemelteti a Bocskai Rádió honlapját, ami jelenleg a leglátogatottabb a clevelandi magyar honlapok közül. A rádió hallgatóinak hetente internetes hírlevelet küld ki aktuális hírekkel és információkkal.

1 COMMENT

  1. Gratulálok az nagyszerű eredményhez, aminek sikerében sohasem kételkedtem. Nagy és nemes munkát végeztek. Csak így tovább.
    Szappanos István

SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.